Maaike Rispens

"Als ik mijn klanten zie rijden denk ik, zo zou ik elk paard willen zien."

"Het samenwerken met andere professionals in de paardensport, dierenartsen, therapeuten, hoefsmeden, dat is wat ik mooi vind. Deel uitmaken van het team wat de paardeneigenaar om zich heen creëert, een team waar de combinatie mee kan groeien, kan ontwikkelen. Sparren met de klant en altijd werken aan net dat beetje beter, of het nu recreatief, lange afstanden, dressuur of springen is. Een geschikt zadel vinden en vanuit daar verder werken, ik investeer graag in een goede relatie met de klant, omdat het vanuit mijn visie een langdurige relatie is waarin we elkaar met regelmaat zien en spreken om te kunnen blijven monitoren of alles goed gaat."

 

"Ieder paard is uniek, iedere ruiter is uniek, dat maakt het werk uitdagend maar ook wel eens lastig. Wat voor het ene paard of ruiter werkt hoeft voor een andere combinatie niet meteen te werken, altijd zoeken naar het juiste puntje op de “i”.""

 

"En dan zie ik de combinaties rijden en dan denk ik, “ja, dit is mijn passie, dit is waar ik elke dag voor op sta”. Ik hou van de connectie met de klant, met het paard, met het feit dat ik kan bijdragen aan het welzijn van deze paarden."

Opleiding:

Ik werk volgens de

richtlijnen van:

‚Äč© 2018 by Zadelmakerij Rispens