"De Zadelmakelaar"

Onderdeel van Zadelmakerij Rispens

Zelf een zadel verkopen is niet zo eenvoudig, de pasvorm van een zadel is van vele factoren afhankelijk. Steeds meer paardeneigenaren zijn zich bewust van het belang van een goed passend zadel en willen dat een zadelmaker/zadelpasser het zadel controleert op de ligging voor ze het zadel willen aanschaffen, hierdoor kan het zelf verkopen van een zadel een langdurig traject worden waarbij het zadel steeds weer retour komt.

 

Heb jij een zadel liggen die je niet meer gebruikt, waar je graag vanaf wilt maar je wilt zeker zijn dat hij terecht komt op een paard waar hij goed op past, of heb je gewoon weg geen zin om het zadel zelf te verkopen? Zadelmakerij Rispens helpt je graag!

Hoe werkt het?

 

 

 

Waarom niet alle zadels?

 

Naar sommige merken en modellen is veel vraag, maar naar sommige merken/modellen/pasvormen veel minder. Het is dus niet rendabel om veel van deze zadels “op voorraad” te hebben. Daarnaast kan het zadel te oud of niet meer van deze tijd zijn. Het kan dus zijn dat Zadelmakerij Rispens aangeeft dat het zadel niet geschikt is voor de verkoop via deze weg.

 

Ik krijg minder voor mijn zadel dan wanneer ik hem zelf verkoop, hoe kan dat?

 

Zadelmakerij Rispens zal voorafgaand aan de verkoop het zadel volledig controleren, als nodig de vulling aanpassen of vernieuwen en eventuele reparaties uitvoeren (stiksels, singelstoten) zodat de nieuwe eigenaar vele jaren plezier zal hebben van het zadel. Hier zijn uiteraard kosten aan verboden, daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de verkoop voor Zadelmakerij Rispens rendabel is.

 

Brengen of verzenden?

 

Het zadel mag uiteraard langs gebracht worden maar versturen is ook geen probleem. Wanneer het zadel na 3 maanden niet verkocht is en je wilt het graag terug versturen wij hem kosteloos naar je terug. Wil je het zadel binnen 3 maanden retour? Ook geen probleem natuurlijk maar dan betaal je zelf de verzendkosten. Let wel op dat de eventueel gemaakte kosten voor onderhoud/reparatie voor jouw rekening komen bij het retour sturen/ophalen van het zadel.

 

 

Wanneer ontvang ik het geld voor mijn zadel?

 

Zodra het zadel een nieuwe eigenaar gevonden heeft ontvang jij het geld op je rekening.

‚Äč© 2018 by Zadelmakerij Rispens