"De Zadelmakelaar"

Zelf een zadel verkopen is niet zo eenvoudig, de pasvorm van een zadel is van vele factoren afhankelijk. Steeds meer paardeneigenaren zijn zich bewust van het belang van een goed passend zadel en willen dat een zadelmaker/zadelpasser het zadel controleert op de ligging voor ze het zadel willen aanschaffen, hierdoor kan het zelf verkopen van een zadel een langdurig traject worden waarbij het zadel steeds weer retour komt, of niet goed past op het volgende paard.

 

Heb jij een zadel liggen die je niet meer gebruikt, waar je graag vanaf wilt maar je wilt zeker zijn dat hij terecht komt op een paard waar hij goed op past, of heb je geen tijd/ geen zin om het zadel zelf te verkopen? Zadelmakerij Rispens helpt je graag!

Hoe werkt het?

 

Om het zadel voor verkoop aan te bieden bij Zadelmakerij Rispens vul je het aanvraagformulier op deze pagina in. 

Je ontvangt binnen 2 tot 3 werkdagen een mail met daarin alle informatie en een uitleg voor het maken van goede en duidelijke foto’s van het zadel, deze foto's stuur je via de mail terug. Het kan zijn dat in de eerste mail direct aangegeven word dat het zadel niet aangenomen kan worden voor verkoop door Zadelmakerij Rispens omdat het merk/ model of kwaliteit niet geschikt is.

 

Wij verwerken vervolgens alle gegevens over het zadel en bekijken aan de hand daarvan of het zadel in aanmerking komt voor onze verkoop.

Aanvraag zadel verkoop
arrow&v

Bedankt voor de inzending!