Corona COVID-19 maatregelen

In verband met het coronavirus COVID-19 zullen de afspraken de komende tijd anders verlopen dan U van ons gewend bent. Het is voor iedereen een moeilijke tijd en op stallen mogen alleen echt noodzakelijke mensen kort langs komen zoals de paardeneigenaar en dierenarts. Een zadelmaker/ zadelpasser word niet als noodzakelijk gezien, als er hinder word ondervonden van het zadel dan kan het rijden uitgesteld worden.

 

Natuurlijk is het zo dat ik normaal gezien van stal naar stal reis waarbij ik een goede verspreider zou zijn van het virus, zowel voor mijn als voor jullie gezondheid gaat het de komende tijd daarom anders.

 

Gelukkig mogen wij in Nederland de paarden nog vervoeren en heb ik een fijne privé locatie beschikbaar in 'S Heer Ardendskerke waar ik de klanten mag ontvangen. Er is op deze locatie verder niemand aanwezig ivm verspreiden van het virus.

 

Ik wil jullie vragen om de volgende punten door te nemen:

 

  • Tijdens de afspraak is maximaal 1 persoon aanwezig om het contact te minimaliseren. Dus de komende tijd zijn stalgenootjes, trainers etc niet welkom om te komen kijken tijdens het consult. Normaal is iedereen welkom, graag zelfs, maar nu helaas even niet. Uiteraard mag er als nodig 1 begeleider meekomen voor het vervoer van het paard maar ik wil deze persoon vragen om voldoende afstand te houden.

  • Meld het ons direct als je klachten ervaart als; hoesten, koorts, niezen, neusuitvloeiing, kortademigheid etc. Wij plannen dan een nieuwe afspraak in zodra je klachtenvrij bent.

  • Mocht ik zelf klachten krijgen dan melden wij dit ook direct en zullen we de afspraak verzetten.

  • We hanteren een versoepelt annuleringsbeleid bij gezondheidsklachten. Je kunt bij klachten ten alle tijden kosteloos afmelden. Uiteraard wel graag het liefst zo snel mogelijk.

  • Wij geven géén handen.

  • Wij hanteren minimaal 1,5 meter afstand waardoor het pasconsult iets anders zal verlopen dan normaal, ik vraag om jullie begrip voor deze situatie.

  • Wij dragen als nodig handschoenen.

  • Vóór en na ieder bezoek ontsmetten wij onze handen en de gebruikte materialen.

 

 

Mocht je echt geen mogelijkheid hebben om het paard te kunnen vervoeren neem dan even contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ook mogen jullie bij twijfel altijd foto’s en video’s toesturen zodat ik op afstand mee kan kijken en op deze manier wellicht kan helpen. Deze mogelijkheid probeer ik zo snel mogelijk meer vorm te geven.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip, ik hoop jullie zo snel mogelijk weer een goede hand te kunnen geven en de afspraken weer zo gezellig te kunnen maken als ze normaal gesproken zijn!